Ligga?

Ibland har jag svårt att avgöra i fall folk jag träffar bara är trevliga eller om de vill ligga med mig. Om de skämtar om i fall jag ska följa med till deras hotell så brukar jag tolka det som om de vill ha sex med mig.

Vissa killar chansar hej vilt tvingas jag konstatera och jag är återigen glad över att jag är tjej och inte heterokille.


Andra vill hålla en hand på min arm medan de pratar med mig. Om de är italienare så tolkar jag det som om de bara är trevliga. Vissa tar på mig mer som en del i konversationen. Lite taffligt inlagt. Det tolkar jag som att de vill ligga med mig.


Mina nära tjejkompisar tycker att jag är lite väl som tror att de flesta vill ligga med mig. De tycker att det är lite obehagligt och vill inte gå runt och tro det om folk i sitt liv. Jag är ganska ok med att folk vill ligga med mig.


Det är skönare att i sådana situationer (när jag är ointresserad) nämna att jag har kille. Istället för att nämna att jag har tjej. Vilket ofta brukade förvärra deras intresse. Motsatt effekt alltså.


Här om veckan var jag ute på en annan tillställning. Jag och min tjejkompis fastnade med två småtöntiga killar och min väninna såg ut att trivas. Jag insåg att jag skulle vara fast med den andra tönten ett bra tag. Han började fråga om vad jag jobbar med och sitt trista jobb på Volvo eller vad det var. Då drog jag just det kortet. Nämnde att jag är bi. Plötsligt ändrades ett ganska trist samtal till ett mer kryddigt. Hellre att töntiga killar blir till sig i trosorna och vill ligga med mig och jag blir deras sexuella dröm i några dagar än att jag måste lyssna på nått trist om ickeexisterande karriär och personlig utvecklig på Volvo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0