Den långe

Jag fick erbjudande om sex nyligen. En kille som anmälde sitt intresse, lite lätt på fyllan men inte så full så han var borta. En lång och ståtlig man. Klart för smal för min smak.

Hade det här varit tiden innan E så hade jag nappat. Lätt. För att krydda en festkväll. Och förhoppningsvis för att få ut något av sexet. Även om jag i sådant fall hellre hade styrt upp något via nätet. Krogragg är för mycket grisen i säcken. Via nätet kan jag tala om lite hur jag vill ha det. Och kolla av om det finns minsta match.

Nå ja, hur som helst så tackade jag artigt nej till den långa. Och så konstaterade jag för mig själv att det är få killar som kan ge mig det som E ger. Han har fått sin plats i mitt hjärta genom fittan. Onekligen.


Det är inte lika ofta som jag får samma erbjudande av tjejer. Men de är svårare att stå emot. Om jag nu måste göra det...

Var är brudarna förresten? Jag hade två olika på gång för några veckor sen. Typiskt brudar. Tur att jag inte är hetero-kille och måste stå ut med svåra brudar precis hela tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0