3 år senare

3 år utan uppdatering och bloggen har fortfarande många besökare. Och alla kommer inte in via snuskiga sökord, många kommer fortfarande på direkt trafik. Snacka om tålamod!

 

Det här kanske blir er lyckligaste dag på länge.

I dag uppdaterar jag!

 

Frågan är om jag ska börja skriva regelbundet igen eller inte.

Vad tycker ni?

 

Jag vill även passa på att tacka för alla erbjudanden jag får via mail. Ni har ingen aning om hur jag ser ut men ändå är ni sugna. Det kan ju bara betyda att det är sant att det är insidan som räknas. Eller att ni är patetiska och desperata. Hum.

 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Helt sjukt att jag hittade hit av en slump IDAG, första dagen på tre år som du uppdaterar. Hittade hit genom sökord som inte ens var särskilt snuskiga.Du måste skriva. Måste./nyutkommen polyintresserad tjej.

2012-04-09 @ 22:56:18
Postat av: Fia

Ja du måste börja skriva igen!! :)

2012-04-10 @ 19:55:52
URL: http://www.fiabergqvist.com/
Postat av: K

Klart du ska skriva mer. Du skriver väldigt bra, det är både upphetsande, intressant och spännande att läsa. Jag har hoppats länge nu.

2012-04-10 @ 21:37:59
Postat av: emma

kul, skriv gärna mer i din blogg.. :D

2012-09-27 @ 15:27:45
URL: http://blogg.improveme.se/emst/
Postat av: sexdagboken

Det var några dagar efter jag hade registrerat mig på Darkside som jag hade hittat en riktigt gullig men samtidigt dominant kille, Han var även den första jag verkligen kände att han om någon verkligen förstod sig på mina begärd och mina perversa drömmar som jag hade begravt djupt inom mig.Efter ett par veckor bestämde vi oss för att det var dags att träffas för första gången.Vi valde tillsammans ut en helg som passade båda.Vi hade bestämt att han skulle komma hem till mig med en flaska vin och stanna hela helgen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0