Anal ego

E bestämmer sig för att knulla mig i analen.

Och inte röra fittan eller klitten

Jaha...?


Först är jag inte alls på humör. Jag känner mig ju lite ynklig. Då är det svårt att ställa om till att ta emot en stor kuk i röven. Va fan.


Så det går lite trögt i början. Jag ligger på sidan. E är kåt som fan och jag känner mig oengagerad. Koncentrerar mig och samlar mig mentalt. Jag är ju lite sugen eftersom jag inte säger nej...

Sen tränger han in långsamt. Först känns han omöjligt stor men efter ett tag slappnar min ringmuskel av. Han drar in och ut långsamt i början. Sen börjar det kännas riktigt skönt. Från höfterna ända mer i fötterna och tårna. Det strålar av välbehag. Ungefär som när jag får orgasm men lugnare. Efter en långstund vänder E upp mig på mage och ökar takten ytterligare. Det har varit tydligt från början av han tänker vara en egoist och mycket riktigt ökar han takten för att komma. Han stönar och lutar sig bakåt för att ta satsen på sig egen mage. Det var ju snällt att jag slapp kladdet.


Jag går på toa och pressar ut glidmedlet ut röven. Jag kollar in fittan och blir lite förvånad. Det har kommit ut en stor mängd segt slem. Jag tänker: Fan, min fitta är fantastisk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0