Flickvän vs pojkvän

Det finns vissa faktorer som skiljer en pojkvän från en flickvän.

Jag fick senast idag frågan om skillnaden mellan att ha flickvän och pojkvän.

Först och främst tjejsexet. Det går inte att få av en kille. Det är en helt annan sak och något jag har bestämt mig för att aldrig avstå ifrån.

Men sen kommer en del mer flummiga delar som inte helt och hållet kan skyllas på könet men som går att spåra till heteronormativitet eller annat jobbigt.

Typ tex om jag och E skulle vilja skaffa barn så måste jag bära barnet. Med flickvän kan jag välja. Och jag har (nästan garanterat) en betydligt mer engagerad parter att skaffa barn ihop med. Jag känner knappt någon kille som brunnit lika mycket inför att skaffa barn som samtliga tjejer jag känner i liknande sits. Det får mig att fundera. Barnfrågan känns otroligt komplicerad.

Sen har vi mode och inredning.

Det diskuteras bäst med en kvinna. I alla fall för mig i mitt liv. Helst med en kvinna som jag ligger med. Varför vet jag inte men så är det.


Så.. hur ska jag lösa detta?


Jo, jag tänkte så här.

Jag och E letar upp en extratjej.

Extratjejen kommer och har massa bra sex med oss. Hon shoppar och hjälper mig inreda. Vi pratar tjejsnack och flamsar. Om hon hänger med några år så kan hon få bära mitt ägg och E´s spermie och bli vår surrogatmamma. (synd att det är olagligt i Sverige, jag kanske ska engagera mig i lobbyverksamheten för surrogatmammor)


Så om du känner att det är dig jag pratar om,

du kåta, glada, snygga, supertrevliga, modemedvetna bstjej.

Maila mig!

enheltvanligtjej@gmail.com


Bloggens syfte

I mitt allra första inlägg på den här bloggen skrev jag:

"Förhoppningsvis utmynnar skrivandet i någon slags slutsats om hur jag vill leva mitt liv efter 30."


Det tog lite mindre än ett år och nu har bloggen uppfyllt sitt första syfte. Det är ju fantastiskt. Min relation med E har satt de sista pusselbitarna på plats. Jag vill ha det som jag har det nu:


En kärleksrelation (förhoppningsvis med E tills jag dör)

Sex med flera i olika sammanhang

En vardag där jag har utrymme att ifrågasätta normer och välja min egen väg.

En fot i alla världar (hetero, homo, swingers och BDSM)


Bloggens fortsatta syfte får vara som en ventil för mig att få ut mina tankar, upplevelser och teorier.


Sexfester

Jag har bestämt mig för att ge sexfesterna en andra, och tredje chans.

Det finns två olika tillställningar innan jul som är intressanta. Båda har temat att deltagarna ska hålla hög klass. Dvs de tillhör en svenska swingers-eliten. Den ytliga delen.


Det finns en stor grupp swingens som inte är ytliga. Deras huvudargument är att det är viktigare vad man kan göra med kroppen än hur den ser ut.

Jag håller med men bara till en viss gräns.

Jag är otroligt kräsen och ytlig. Och jag förväntar mig HÖG nivå på sexet. Nästan omöjligt jag vet.

Men det är mer omöjligt för mig att ligga med fetto-fredrik och hans flickvän fetto-fia!

Det ÄR avtändande att bli slickad av en ofräsch tjej. Hur bra hon än är med tungan.


Så för i helvete: GÅ TILL GYMMET OM DU SKA SWINGA!


Hur som helst..


Så ska jag ge sexfesterna en ordentlig chans innan jag konstaterar permanent att det inte är min grej.

Det ena är ett större arrangemang och det andra ett mindre.


Håll tummarna för mig!


Sexuellt liberal

Jag har fått en fråga:


Vilka saker, tankar och händelser som gjort att jag är så sexuellt liberal?


Svår fråga.


Jag minns särskilt när jag upptäckte att jag genom mig kropp kan kontrollera. Det var någon gång i högstadiet och jag köpte mina första svin-tighta Levi´s 501:or. Min rumpa var fantastisk i dem. Och jag fick plötsligt uppmärksamhet. Jag hade varit en ganska osynlig pojkflicka fram tills dess.


Sen det faktum att jag är bisexuell. Jag insåg någon gång i gymnasiet att alla andra inte tänker som jag. Andra vill inte ha sex med både tjejer och killar. Jag tillhör en minoritet. Det är jag som är "dom". Min värld rasade samman mentalt och jag litade inte längre på mig själv. Jag minns att jag bestämde mig. Jag pratade med mig själv. - Nu tar du tag i det här. Nu tar du tjuren vid hornen och accepterar, blir stabil och stark igen. Och det var precis vad jag gjorde. Sedan dess har jag inte velat vara som alla andra. Jag har njutit av att vara unik och sticka ut och av den extra uppmärksamhet jag fått.

I och med det har jag ifrågasatt allt. Inte bara sexualitet. Jag vill vara helt säker på att jag gör det jag vill. Och att jag är den jag vill vara. Och inte lever efter mallar eller så som samhället vill ha det.


Jag har alltid gillat sex. Min familj är inte så pryd. Jag har fått lära mig att sex är en naturlig sak. Jag gjorde mig av med oskulden när jag var 14. Jag var nöjd och stolt.


Jag har alltid haft fetischer. Min första sexfantasi (från 12årsåldern nånstans) har BDSM-tema.


Jag har aldrig varit utsatt för sexuellt våld eller trakasserier. (peppar, peppar, ta i trä)

Jag är psykiskt stabil

Jag har en framgångsrik karriär

Jag har ett stort socialt umgänge

Jag har en fungerade och sund kärleksrelation, och flera sunda relationer i bagaget.

Jag har haft långa perioder som singel i mitt liv.


Jag är en helt vanlig tjej.


Dominans en vanlig dag

E varnar mig genom att berätta att han letat inspiration bland porren och hittat en del bra trix. Jag ser på honom att det kommer bli ikväll. Jag känner efter. Vad är jag sugen på? Vill jag bli dominerad? Jag vet inte.

Senare på kvällen, efter min dusch, vet vi båda att det är dags och E beordrar mig att gå iväg och sätta på mig bojorna, om jag vill komma lindrigare undan. Det suger till i magen. Jag skäms lite när jag lyder honom men känner samtidigt att jag blir kåt. Och att jag gillar och behöver det här.

I normala fall är vi helt jämlika. Det finns inga spår av hans övertag utom just vid den här typen av sex.

Jag har handduken lindad runt kroppen och plockar fram bojorna. Spänner på mig dem en efter en och går sedan ut i lägenheten för att se vad E gör. Han är sysselsatt med nått annat och ignorerar mig. Jag vandrar runt lite nervöst och vet inte om jag ska gå och gömma mig eller bara vänta in att han ska ge sig på mig.

Efter ett tag kommer han med ett långt grovt rep. Han tar bort min handduk. Han sätter fast mina händer med fötterna så att jag måste stå böjd. Sen binder han upp mig så jag inte kan böja på benen. Jag kommer just ingen vart. Och jag har rumpan i vädret. Han smäller till den med handen några gånger. Sen känner han efter mellan mina ben och jag är redan blöt. Han fortsätter att smälla på min rumpa. Med handen och senare även med piska. Låren får sig en omgång också. Piskan gör ont. Jag längtar efter hans kuk.

Han tvingar mig att gå böjd till sängen. Där spänner han fast mig på knä. Ett rep runt halsen gör att huvudet måste ligga ner i madrassen. Rumpan i vädret.

Han drar fram en dildo och glidmedel. En kort stund senare är den djupt begraven i min anal och den inbyggda lilla vibratorn är påslagen. Sen går han. Jag står där hjälplös med en vibrerande dildo i anus.

Han kommer tillbaka och jag får mer smisk innan han vänder på mig. Surrar fast mina ben och fötter långt isär. Sen lägger han en liten ettrig vibrator rakt på klitoris. Jag kommer direkt. Han stoppar in två fingrar till min g-punkt. Vibrerande dildo i anus, fingrar på g-punkt och vibrator på klitoris. Min orgasm är så stor så jag blir förvånad själv. Han tvingar sen fram orgasm på orgasm. En efter en. Med bara korta pauser emellan. Det är otroligt skönt samtidigt som jag inte kan röra en mm och repen sliter i huden. Händerna får inget blod. Jag måste räkna mina orgasmer. - Det var 10! Säger jag och är helt svettig.

Hans ansiktsuttryck ändras. - Vill du komma loss? Ja..

Vi har helt vanlig sex i missionären. Det är alltid extra härligt som kontrast till bdsm sexet. Jag känner hur mycket jag älskar honom, med hela kroppen. Han sprutar ner mig och frustar. Han kommer stort. Jag njuter med honom.


Trött

Jag är allmänt trött just nu.

Jag ser mig som ganska vanlig men tvingas inse att jag är ovanlig.

Och jag är lite trött på det just nu.

Det vore skönt att bara luta sig tillbaka och ansluta sig till alla andra dumma, lurade, patetiska jävlar.

Så, nu har jag avreagerat mig.

tralallalala la


Frigjord på jobbet

Jag försa mig lite på jobbet.

Jag försöker hålla en låg profil där. Har ingen lust att de ska känna mig som sexuellt frigjord där. Men jag råkade kunna svaret lite väl snabbt på en fråga som slängdes ut i rummet. De började undra hur jag kunde sådana termer. Jag fick prata bort det hela.

Jobbigt att inte kunna vara sig själv helt och hållet hela tiden. Men det är inte värt konsekvenserna.


Monogama lögner

Jag ogillar monogami.

Jag ogillar egentligen inte att man i ett monogamt förhållande bara får ha sex med 1 person. Det är ju fine om folk vill syssla med det.

Nej, det jag ogillar är alla lögner som kommer på köpet.


Tex:

- Du är den vackraste jag har sett!

- Du är absolut den snyggaste och bästa jag nånsin har haft sex med.

- Du är allt för mig!

- Jag har bara ögon för dig!

- Jag vill ha dig, bara dig och ingen annan.

- Du har den snyggaste, sexigaste kroppen jag har sett.


Fucking bullshit!!!


Den som säger allt det här ljuger.


Jag har sagt sånt själv och jag ljög. Jag sa det för att min partner ville höra det. Om jag inte hade sagt det hade partnern blivit sur!


Frågan blir ju då:

Vill jag höra "romantiska" lögner? Eller vill jag höra sanningen? Kan jag hantera sanningen?


Sanningen kanske är:

- Du är vacker. Miraklet är overkligt vacker.

- Vi har otroligt bra sex. Det har jag även med andra.

- Du är viktig för mig.

- Jag älskar att titta på dig. Och jag tittar gärna också efter andra.

- Jag vill leva med dig, och jag vill ha friheten att träffa andra.

- Du skulle se bättre ut om du gick ner 5 kg.


Jag föredrar sanningen. Den brutala hårda sanningen. Och ett ärligt förhållande helt fritt från lögner.

Visst, det kan kännas hårt att höra att jag inte är vackrast. Men hellre det är en lögn rakt upp i ansiktet.

Och det är skönt att slippa ljuga tillbaka. Slippa vakta min tunga. Slippa gissa mig till vad den andra vill höra.


Eliten

Både Miraklet och mannen H är äldre än mig. Jag gissar flera år äldre. Båda är engagerade i sin livsstil och har kontakter som jag och E hittills bara kan drömma om. Men jag vet att vi kommer att komma dit. Det ska jag se till. Det här är den elit som jag från början hoppades fanns. Och den finns. Och den är lite bättre än väntat. Och jag vill tillhöra den. Från och med väldigt snart och framöver.


Vår strategi för att komma dit är:

Rätt kontakter

Inbjudan till rätt fester

Resor till Europa

Perfekt kropp (många timmars träning och ev operationsbordet (när brösten vissnar), rätt kost)

Alltid göra ett bra jobb sexuellt


Jag är frälst

Det dimper ner ett sms. pip pip.

Jag och E är trötta men det här kan vi inte tacka nej till. Miraklet och Mannen i paret H vill ses. Om Miraklet är så vacker som E har sagt så kommer det här bli en toppnotering.

Och E har rätt. Hon är som tagen ur vilket nummer som helst av tidningen Slitz eller Café. Kort kjol, höga stövlar (säkert omöjliga att få tag på i Sverige) en näst intill perfekt kropp. Det ända som uppenbart är fake är brösten. Resten måste vara hård träning i många år. En sådan här kropp kommer inte gratis. Men dragen i ansiktet är medfödda. Perfekta läppar. Lagom markerade kindben. Mest fascinerad är jag av låren.

Hon står där på knä framför mig i dubbelsängen. Helt naken sånär som på stövlarna. Hon ler. Och tar av mig kläderna. Jag måste få vara ovanpå henne och titta ner på allt det himmelska. Jag tar tag i det långa mörkbruna håret och bänder ner henne på rygg bakåt. Jag smeker, slickar och luktar. Hon gnyr och visar tydligt vad hon gillar. Mellan hennes lår blir jag nästan religiös. Perfekt fitta mellan perfekta lår. Det är inget skämt. Det var HELT perfekt. Liten tight rumpa. Helt rätt proportioner på allt. Och hon har lagom lätt för att komma. (eller så är det jag som är så bra på att slicka). E och mannen H har anslutigt sig till mig i min uppgift att ta hand om miraklet. Hon kommer första gången med två kukar i ansiktet och mig mellan låren.


Vi fortsätter i minst en timme till. E och mannen H är båda proffs så det är jag och miraklet som tar slut först. Miraklet tar båda satserna. Inte mig emot.

Jag är frälst.


Otrohet

Egentligen är polygami ingen garanti för att slippa otrohet.

Men det är en bra bit på vägen.

  • Ett polygamt förhållande öppnar upp för att vara sig själv fullt ut, särskilt sexuellt, men även på andra plan.
  • Ett polygamt förhållande kräver att man har bra kommunikation och koll på och respekt för varandras känslor.
  • Ett polygamt förhållande gör att man har ett gemensamt intresse att utveckla.
  • Ett polygamt förhållande kräver brutal ärlighet.


Är du ihop med någon som går igång på spänningen med att vara otrogen så är du rökt hur som helst.


Ibland känner jag så här:

Om E skulle svika mig så vet jag inte om jag skulle repa mig helt efter det. Alltså som i att jag skulle kunna lita på någon annan igen. Jag älskar honom så sjukt mycket. Och det gör mig sårbar.


Gruppsex

Jag var snyggast på stället. E var klart snyggaste killen. En efter en kom de in. De andra paren. Och ingen var tillräckligt snygg. Vissa killar var OK. Någon tjej dög. Några par var inte tillsammans. Några killar kom ensamma. Vi var strax över 20 personer.

Sexandet dras igång av några äldre, mer erfarna. Och resultatet blir en stor ormgrop. Eller två olika ormgropar.


Jag konstaterar att det finns fler typer av gruppsex.


1, man träffas en grupp människor och alla har sex med alla i stort sätt.

2, man träffas en grupp människor och väljer ut de man ev. vill sexa med.

3, något mellanting


Sexfesten jag och E var på var något mellanting. Jag var iakttagen hela tiden. Jag kände mig jagad. Och stressad. Och utan kontroll.

Lite oväntat får jag konstatera att gruppsex inte är min grej.

Framför allt eftersom kategori 1 innebär att man inte kan vara ytlig och kräsen. Och sen går jag inte igång på just stora mängder människor. Jag går igång på en känsla som jag måste få för personerna jag sexar med. Och det är omöjligt att få en sån känsla för någon om jag inte ens vet vem som tar på mig.


Festen öppnade upp några nya kontakter och inblick ännu längre in i swingensvärlden.


RSS 2.0